Om oss

Om oss

 

Hemma hos Sofie är ett företag som erbjuder ambulerande Stall och Hästservice, samt Hunddagis och Hundpensionat. Företaget drivs av Sofie Olsson som har arbetat med hästar i drygt femton år. Det blev en start som teori- och ridlärare på Sperlingegårdens ridskola, för att därigenom ubtilda sig till ridledare på RIK O på Flyinge.

Efter studenten åkte Sofie till Los Angeles där hon arbetade med dressyrhästar på Royal Oakes Farm. Sofie stannade i Los Angeles i fyra år och var tredje månad fick hon flyga med saluhästar till och från Amsterdam. Som mest har Sofie flugit med elva hästar på samma flyg!

 

Med en Förskollärarutbildning, Hunddagisutbildning

och Egenföretagareutbildning i ryggen utökar Sofie företaget ytterligare genom att erbjuda Hunddagis alldeles i närheten av vackra Bruce skog. Förutom Sofie har företaget idag en anställd, Daniella Kristensen. Daniella är har sysslat med hästar och hundar i stort sett hela livet. Hon har en häst som hon har ridit in på egen hand, vilket har gett henne en viktig erfarenhet av unghästar.

Gymnasietiden innebar samhällslinje med beteende/uniform inriktning. Hennes stora mål är att bli polis, med inriktning hundföring.